Adidas Ajax 23-24 Uitshirt

Via een platform zijn de eerste beelden gelekt van het nieuwe uittenue 2023-2024 van Ajax voor het seizoen 2023-24. Ze bevestigden de kleuren, ook al waren het andere tinten dan we hadden verwacht.

Het Ajax 2023-2024 Uitshirt kenmerkt zich door opvallende kleurencombinaties en een bijzonder design. De basiskleur van de trui is wit en de trui bevat ook roze en groene versieringen.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Het Ajax uitshirt 2024 combineert een witte basis, een marineblauw logo en een delicaat roze en groen grafisch ontwerp, wat in het oog springt omdat het te veel lijkt op het thuisshirt qua kleur, en het onmogelijk is om het in elke uitwedstrijd te dragen. want ook de thuisshirts van de Eredivisie-teams hebben wit.

Het shirt heeft een overlappende ronde hals en is gebaseerd op het nieuwe adidas-sjabloon. De strepen aan de zijkanten van de trui zijn zwart, net als alle details op de trui.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Op de rechterborst staat het nieuwe zwarte adidas performance-logo. Het gaat om het zogenaamde 3BAR-logo, dat dit seizoen door het Duitse sportmerk op al haar tenues zal worden gebruikt. . Het logo is wit met zwarte lijnen en de drie sterren boven het logo zijn ook zwart

Posición : Club Holandés