Ajax versloeg Obers met 2-1 en won de 20e Nederlandse beker.

De Nederlandse Beker 20-21 is tot een perfect einde gekomen en Ajax begroet thuis Obers. Ajax versloeg uiteindelijk Obers met 2-1 en won met succes de 20e Nederlandse beker in de clubgeschiedenis.
thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart
In de 23e minuut nam Ajax de leiding om de impasse te doorbreken. Ajax stak voor van rechts om verwarring te zaaien. Centrale middenvelder Gravenberg schoot vanaf de linkerkant van het strafschopgebied met zijn linkervoet.

Na 7 minuten maakte Obers 'Broia een voorzet vanaf rechts, en Openda schoof naar voren vanuit het kleine strafschopgebied en maakte met succes de score gelijk.

In de 86e minuut hief Rasmussen zijn linkervoet hoog en schopte hem tijdens een tackle direct naar Anthony's rechterknie. Aanvankelijk toonde de scheidsrechter een gele kaart, maar al snel verhoogde hij een rode kaart om Obers-speler Rasmussen weg te sturen.

In de 91e minuut voerde Ajax een overlevering uit. Ajax zette voor van links en veroorzaakte chaos. Alle sprong hoog en vloog de kopbal. Neres duwde zijn linkervoet vanaf de rechterkant van het strafschopgebied en scoorde de verre hoek!
Het doel van Neres, Ajax won het kampioenschap met een 2-1 overlevering. Fans kunnen blijven uitkijken naar het optreden van ajax shirt 2022.

Posición : Club Holandés