Ajax voetbalshirts 2024 kopen

Ajax en Adidas hebben hun nieuwe thuisshirts voor het seizoen 23/24 aangekondigd. Het nieuwe thuisshirt volgt de traditionele wit/rood/witte vorm, die erg herkenbaar is en ook een van de iconische shirtontwerpen in het internationale voetbal is.Het is in de loop der jaren zelden veranderd en de club is er erg trots op.

Om traditionele elementen van de club aan het nieuwe thuisshirt toe te voegen, werd bovendien het Ajax-teamlogo in het midden van het shirt geplaatst.Een soortgelijk ontwerp verscheen voor het eerst in de vroege jaren 70. In het seizoen 1982/83 werd het Ajax teamlogo werd naar linksboven verplaatst.Ajax introduceerde toen TDK als eerste shirtsponsor.

In 1991/1992 keerde het Ajax-embleem terug naar zijn oorspronkelijke middenpositie en bleef het 17 seizoenen bestaan, met ABN Amro als hoofdsponsor. Als knipoog naar de centrale positie van het Ajax-embleem zijn de adidas- en Ziggo-logo's ook terug te vinden in het midden van het shirt, net als het iconische Amsterdamse Andreaskruis op de rug.

Een ander kritiekpunt op het thuistenue is dat er te veel rode strepen op staan. Naast de Adidas-handelsmerkstrepen op de mouwen, bevat de tape aan de onderkant van de mouwen twee rode krijtstrepen en is het Ajax-thuisshirt aan beide zijden voorzien van een rode bies die doorloopt tot aan de onderkant van de achterkant van het shirt. Ook de brede rode verticale strepen op het Ajax-thuistenue zijn opgesplitst in dunnere verticale lijnen.

Het thuisshirt ajax voetbalshirts 2023-2024 van Ajax is wederom voorzien van een witte voetbalbroek met aan beide zijden rode strepen van Adidas.

thuis ac milan voetbalshirt 2022 2023 dames rood blauw


Posición : Club Holandés