Voetbal manchester city shirt 2024 replica

In de week dat Manchester City afsloot in de finale van de Champions League, onthulde club- en kledingsponsor Puma officieel het nieuwe Manchester City thuisshirt voor het seizoen 2023-2024. In dit shirt woont het team van manager Pep Guardiola hun thuiswedstrijden van de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup bij in het Etihad Stadium.
bayer leverkusen 3e shirt 2022 2023 thailand wit mannen
Het nieuwe shirt volgt het traditionele lichtblauw van de club als hoofdkleur en de stijl is gebaseerd op het thuisshirt uit het seizoen 2003/04 (reebok-periode) 20e verjaardag van het Etihad Stadium.

Het manchester city thuisshirt 2024 is lichtblauw en voorzien van verticale strepen. De helft van deze strepen bevat dunne horizontale lijnen in verschillende tinten lichtblauw.
bayer leverkusen 3e shirt 2022 2023 thailand wit mannen
Het shirt heeft verticale strepen die zijn opgebouwd uit dunne horizontale strepen, wat ook het iconische symbool is van het Etihad Stadium. Het silhouet van het Etihad Stadium en de postcode 'M11 3FF' die de locatie vertegenwoordigt, zijn gedrukt in de kraag van het shirt.

Tijdens de 20 seizoenen in het Etihad Stadium heeft Manchester City zich snel ontwikkeld en een absolute dominantie gevormd in de Premier League, die dit seizoen ook de kans krijgt om de "Big Ears Cup" te winnen en het beste team van Europa te worden.

bayer leverkusen 3e shirt 2022 2023 thailand wit mannen​​


Posición : Premier League